KU Business Club’ın ana hedefi yüksek potansiyele sahip öğrenciler ile sektöründe önde gelen şirketleri buluşturarak üniversitede etkili çalışmalar gerçekleştirmektir.

Üniversite öğrencilerine gerek kariyer hedeflerinde gerek kişisel gelişimlerinde yeterli bilgi ve imkanı sağlamak amacıyla düzenlediğimiz organizasyonlarda katılımcılarımız, yoğun bir eğitim almalarının yanı sıra, alanında ses getirmiş profeyonellerle tanışıyor ve gerçekleştirdiğimiz diğer sosyal etkinliklerde olası iş arkadaşlarıyla tanışma, böylece networkünü genişletme şansına sahip oluyor.

Yenilenen vizyonuyla KU Business Club, düzenlemiş olduğu organizasyonlarıyla öğrencilerin kendilerini daha iyi ifade edebilmesini ve iş hayatlarına bir adım önde başlamalarına yardımcı olmayı amaçlamaktadır.