Koç Üniversitesi İşletme Kulübü, 1999 yılında iş dünyasının deneyimi ile

üniversite öğrencilerinin dinamizmini bir araya getirerek

verimli bir ortam yaratmak amacıyla  Koç Üniversitesi

bünyesinde kurulmuştur. Öğrencilerin mezun olmayı beklemeden iş dünyası ile ilişkiler kurmasını ve tecrübe edinmesini, ayrıca kampüs içinde de diğer öğrencilerle yakınlaşmasını ve iş birliği yapmasını amaçlayan Koç Üniversitesi İşletme Kulübü, hızla artan küreselleşme ve de dijitalleşmeye ayak uydurması amacıyla 2010 yılında revize olmuş ve yeni logosu olan ‘KU Business Club’ la faaliyetlerini sürdürmeye başlamıştır.

KU Business Club, sadece işletme bölümüne açık olmayıp her bölümden

üye alımı yapmaktadır. Başkanlık sistemiyle yönetilen kulüp; bir

genel sekreter, bir sayman, dört başkan yardımcısı, yönetim kurulu ve danışmanlar kurulu üyelerinden oluşmaktadır. Kulüp; Şirket İlişkileri,

Pazarlama, D-ARGE ve Etkinlik ve İç İlişkiler komiteleri olmak üzere 5 bölümden

oluşur. Her yönetim kurulu üyesi aynı zamanda bir komitenin

idaresinden sorumludur. Yönetim kurulu dışında 200’e yakın aktif

üye alımı yapan KU Business Club, her sene düzenlemiş olduğu etkinliklerle sadece Koç Üniversitesi öğrencilerine değil, Türkiye’nin dört bir yanındaki katılımcılara ulaşmayı amaçlar.